Επόμενα Τμήματα 2024-2025

15107459_10209716753648431_1267699248362074558_n

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προηγούμενων τμημάτων του σεμιναρίου “Η οικονομική διαχείριση του Φαρμακείου στην πράξη” προγραμματίζεται η διεξαγωγή τμημάτων για τα έτη 2024 και 2025

Κάθε τμήμα ολοκληρώνεται σε ένα Σαββατοκύριακο με συνολική διάρκεια 12 ωρών ενώ ακολουθούν online συναντήσεις υποστήριξης στην εφαρμογή της μεθοδολογίας.

DSCN5090

Με περισσότερα από 100 φαρμακεία να έχουν ήδη παρακολουθήσει και να εφαρμόζουν την μεθοδολογία οι βασικές γνώσεις που χρειάζονται για την εξαγωγή συμπερασμάτων από τα στοιχεία του φαρμακείου και για τον στοιχειώδη προγραμματισμό της συνέχειας δεν είναι μια θεωρητική διδασκαλία. Είναι ένα εφαρμοσμένο μοντέλο με μαθηματική και οικονομική βάση σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί από την επόμενη κιόλας μέρα στο φαρμακείο με τη βεβαιότητα πως ήδη χρησιμοποιείται από φαρμακοποιούς στην καθημερινότητά τους.

DSCN5081Σε ένα περιβάλλον με την κερδοφορία στο φάρμακο να έχει συμπιεστεί, τις τιμές των φαρμάκων να έχουν μειωθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και με την αγορά των παραφαρμακευτικών προϊόντων να υφίσταται έναν πλήρως απελευθερωμένο ανταγωνισμό καναλιών διανομής και τιμολόγησης  οι βασικές γνώσεις διαχείρισης είναι αναγκαία παράμετρος για την πραγματοποίηση κερδοφορίας στο φαρμακείο και την ύπαρξη μιας βιώσιμης επιχείρισης σε ένα εχθρικό περιβάλλον.

IMG_0015

Η μεγαλύτερη αξία παρόλα αυτά της “Οικονομικής Διαχείρισης του Φαρμακείου στην πράξη” δεν είναι μόνο οι μαθηματικοί και οι οικονομικοί τύποι. Είναι οι φαρμακοποιοί οι οποίοι συνέβαλλαν στην διαμόρφωση του από τα δοκιμαστικά ακόμα τμήματα μέχρι και την συνεχή βελτίωση του κατά τους προηγούμενους εκπαιδευτικούς κύκλους ώστε να καταστήσουν σίγουρο ένα πράγμα. Πως αυτά που θα διδαχθούν δεν θα μείνουν μόνο ως ακαδημαϊκή γνώση αλλά θα είναι ένα εργαλείο διαχείρισης που θα αποδώσει άμεσα αποτελέσματα.

Διαβάστε εδώ τα Αναλυτικά Στοιχεία του προγράμματος και δείτε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος